Grainfather G70 Grainfather G70 Grainfather G70

Grainfather G70 V2 Bryggeapparat

70L bryggemaskin med WIFI

Varenr:102516

Grainfather G70 er en nyutviklet større versjon av den velkjente Grainfather Connect. I tillegg er det gjort en rekke nye spennende designvalg. Apparatet har en maltkapasitet på 17kg, og har plass til 70 liter før kok.

V2 har fått en rekke forbedringer, se oversikt i produktbeskrivelsen under.

Merk pga størrelse og vekt kan denne bryggeren kun sendes på pall. Fri frakt gjelder kun for PostNord Hent i Butikk (maks 2 kolli).

18 990,-
-+
2på lager
BeskrivelseTeknisk infoTilbehørAlternativerSupportKundeanmeldelser
Beskrivelse

Grainfather G70 er en nyutviklet større versjon av den velkjente Grainfather Connect. I tillegg er det gjort en rekke nye spennende designvalg. Apparatet har en maltkapasitet på 17kg, og har plass til 70 liter før kok.

Nytt i versjon 2:

  • Nytt perforert design på meskekaret, uten toppsil og rør i midten for bedre bryggeopplevelse
  • Integrert sikteglass i røret på utsiden for enkel avlesning av volum

Bryggeapparatets kontrollenhet kommer nå med WIFI tilkobling. Med blant annet mulighet for å stille inn timer slik at meskevannet er varmt når du kommer hjem fra jobb. Apparatet er utstyrt med et stort varmelement som dekker 80% av bunnen, for å gi en gjevn varmefordeling som vil redusere risikoen for svidd bunn. uttaket til pumpen og kran (ja, Grainfather kommer nå med kran!) er i midten av apparatet, og selve bunnen har en konisk 15 graders vinkel inn mot midten. Et nytt filtersystem skal gjøre at brygging med mye humle ikke lenger skal være noe problem. På utsiden av apparatet er det montert et sikteglass, som gjør det veldig enkelt å se væskenivået i apparatet.

Meskekaret leveres med et kraftig håndtak som er beregnet for at 2 personer skal løfte det. Det har også feste for å kunne bruke talje eller vinsj.

Apparatet leveres med motstrømskjøler som gir en rask og effektiv nedkjøling etter at bryggingen er ferdig.
Det kommer også med en CIP løsning (clean in place) som utnytter pumpesystemet for å gjøre rengjøring av utstyret så enkelt som mulig!

Varmeelementet er på 3,2 kW, 230V.

Link til brukermanual

  
Merk pga størrelse og vekt kan dette kjøleskapet kun sendes på pall. Fri frakt gjelder kun for PostNord Hent i Butikk (maks 2 kolli).

Teknisk info

Produktinformasjon

Volum 50 - 95 l


Tilbehør
Alternativer
Support
Kundeanmeldelser