21667

Centennial 2019 100g

9,1% alfasyre

Varenr:102683
Centennial – en en sofistikert utgave av Cascade og har gjerne et høyere alfasyreinnhold.
99,-
-+
stk
20+ på lager
BeskrivelseTeknisk infoSupportKundeanmeldelser
Beskrivelse

Centennial – en en sofistikert utgave av Cascade og har gjerne et høyere alfasyreinnhold. Den er allikevel ikke på langt nær så "citrusy" som Cascade. Centennial har vært med på å gi ølbrygging en oppblomstring og humlen stiger stadig i popularitet. Denne kan brukes både som aromahumle og som bitterhumle. Bitterheten er ganske ren, og kan gi litt blomsteraroma avhengig av koketiden.

Den er oppkalt etter en festival i Washington, og også denne humlen er et resultat av USDA programmet. Humlen kom på markedet i 74’ og kan skryte av en alfasyre i området 9,5-11,5%. Den ser ut som medium kompakt kjegle form. Centennial fungerer strålende i Pale Aler samt India Pale Ale'er, hvor man trenger bitterhet i bunn og en flott aroma på toppen. Denne er å finne i mange kommersielle øl ute i markedet.

I dens korte liv har den sett både oppgang og nedgang, og har nå igjen en stigende popularitet. Denne humlen har en allsidighet i øltyper, den har god motstand mot sykdom og sopp, og har en moderat lagringsmulighet, Denne humlesorten vil være mainstream i USA i lang tid fremover.

Alfasyre: 9,1%
Årgang: 2019
Opprinnelsesland: USA

Egenskap/bruk: Dual-purpose (betyr at humlen kan brukes både som bitter- og aromahumle)
Mer info: http://beerlegends.com/centennial-hops

Teknisk info

Produktinformasjon

Bruksområde
  • Bitterhumle
  • Smak og aroma
  • Dual purpose
Årstall 2019
Land / område USA


Support
Kundeanmeldelser
21667
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.