1570

Australian Pale Ale ekstraktsett

Med tørrhumle

Varenr:100299

Australian Pale Ale med tørrhumle.

Her får du kjenne på alt hva Australsk humle har å by på. En Australsk utgave av American Pale Ale (APA), med fantastisk malt-karakter med en forfriskende tørr avslutning. Tørrhumlet med Galaxy og Ella som gir en nydelig aroma, preget av pasjons- og stenfrukter.

OBS: Trenger i tillegg  Dextrose eller Flytende Maltekstrakt for å oppnå ønsket alkoholnivå.

349,-
-+
20+på lager
BeskrivelseTeknisk infoTilbehørSupportKundeanmeldelser
Beskrivelse

Australian Pale Ale med tørrhumle

Her får du kjenne på alt hva Australsk humle har å by på. En Australsk utgave av American Pale Ale (APA), med fantastisk malt-karakter med en forfriskende tørr avslutning. Tørrhumlet med Galaxy og Ella som gir en nydelig aroma, preget av pasjons- og stenfrukter.

 

Antall liter ferdig produkt: ca 23 liter
Alkoholprosent: ca 5,1%
Bitterhet: 2,5/5
IBU: 30-40
Farge: Gylden
Gjær: M44 US West Coast Ale
Anbefalt gjæringstemperatur: 18-23°C
Estimert SG*: 1.008
Humle: Galaxy og Ella

 

*Estimert SG; oppgitt mål for mengde restsukker (Specific Gravity, målt med hydrometer når ferdig utgjæret. Omtales også som FG = Final Gravity). SG-verdiene finnes her: https://mangrovejacks.com/pages/sg-readings

 

Posen settet kommer i består av 2 adskilte lommer som inneholder det flytende konsentrat samt tørrgjær og de øvrige tilsetningsstoffene.

 

Til dette ekstraktsettet vil du i tillegg trenge 1,2 kg Pure Liquid Malt Extract, eller 1 kg dextrose (druesukker) for å oppnå ønsket alkoholprosent.

Nyhet: Beer Enhancer 1 kan brukes sammen med ølsettene fra Mangrove Jack's for å få en renere maltsmak og et bedre resultat, enn ved bruk av dextrose/glukose.
Beer enhancer består av en blanding av maltekstrakt, fruktose- og glukosesirup.

 

Det anbefales å rehydrere tørrgjæren før bruk. Kok opp ca 1 dl vann til 1 pakke gjær. Deretter avkjøles vannet til ca den anbefalte gjæringstemperaturen. Dryss i den tempererte tørrgjæren, la stå i ca 10 minutter. Benytt en desinfisert skje til å røre ut gjæren. La gjæren stå i ytterligere 10 minutter. Deretter er den klar til bruk.

Klikk her for å lese en oversatt versjon av fremgangsmåten for å lage øl av ekstrakt:
se også https://cdn.shopify.com/s/files/1/0195/8620/files/V3_MJ_GENERIC_INST_HR.pdf  

Teknisk info

Produktinformasjon

Volum 23 liter


Tilbehør
Support
Kundeanmeldelser
1570