Nukatap Mini 8mm Wall Mount Shank Kit Nukatap Mini 8mm Wall Mount Shank Kit Nukatap Mini 8mm Wall Mount Shank Kit Nukatap Mini 8mm Wall Mount Shank Kit Nukatap Mini 8mm Wall Mount Shank Kit Nukatap Mini 8mm Wall Mount Shank Kit Nukatap Mini 8mm Wall Mount Shank Kit Nukatap Mini 8mm Wall Mount Shank Kit

Nukatap Mini 8mm Wall Mount Shank Kit

Veggfeste for Nukatap Mini

Varenr:107748

Dette shank-settet er spesifikt designet for å passe til Nukatap Mini tappekran og vil tillate deg å koble Nukatap Mini til en kjøleboks, kegerator, ølkjøleskap, kjøleromsvegg eller annen flat overflate.

Denne varianten kommer med hurtigkobling for 8 mm (5/16") slange.
Shank til Nukatap Mini for 6,35 mm (1/4") slange finner du her

229,-
-+
20+på lager
BeskrivelseTeknisk infoTilbehørAlternativerSupportKundeanmeldelser
Beskrivelse

Dette shank-settet er spesifikt designet for å passe til Nukatap Mini tappekran og vil tillate deg å koble Nukatap Mini til en kjøleboks, kegerator, ølkjøleskap, kjøleromsvegg eller annen flat overflate.

Denne varianten kommer med hurtigkobling for 8 mm (5/16") slange.
Shank til Nukatap Mini for 6,35 mm (1/4") slange finner du her

Nytt innovativt shank-design

I motsetning til andre shank-sett bruker dette shank-settet ikke en stor 5/8" stang. Problemet med 5/8-stenger er at de fungerer som en varmesluk, og siden de fleste andre shanks sitter inne i den isolerte veggen, resulterer dette i en betydelig mengde varmt øl som kommer ut av kranen før kaldt øl begynner å flyte. Dette resulterer i en betydelig "første skummingseffekt" som kaster bort øl, kan føre til surt øl, og i siste ende negativt påvirker kvaliteten på drikkevarene som serveres. Dette nye designet har øllinjen som går helt direkte opp til baksiden av kranen, noe som reduserer volumet av ikke-kjølt væske betydelig.

Ingen roterende shanks

Hvis du noen gang har installert en tradisjonell 5/8" lang shank, vet du hvor frustrerende det er når du bruker kranen, og kranen begynner å rotere. Dette nye designet av shank-alternativ bruker tre skruer som låser kranen i en fast posisjon og forhindrer at kranene roterer. Hvis du løsner 1/2" festet, kan du fortsatt ha fleksibiliteten til å rotere kranen i hvilken som helst orientering, men når festet er stramt, vil kranen holdes permanent i riktig orientering.

Enkel installasjon

I motsetning til andre lange shank-sett krever dette settet ikke en stor 22 mm hullsag for å bore gjennom veggen. Siden ingen shank er nødvendig, kreves det bare et hull stort nok til å imøtekomme dimensjonen på tappeslangen. Som et resultat er alt som er nødvendig en konvensjonell 8 mm bor, noe som gjør installasjonen enklere. Hvis du imidlertid er bekymret for den lille mengden øl som sitter i øllinjen i veggen som ikke er kjølt, kan du også lage et større diameter skum på innsiden av veggen for å tillate kald luft å sirkulere rundt slangen, og dermed redusere det ikke-kjølte ølet i linjen enda mer. Hvis du ønsket å gjøre dette, er trinnbor det beste verktøyet for jobben.

Enhver veggtykkelse

Andre shank-sett vil kreve at du kjøper en spesifikk lengde shank for en spesifikk veggtykkelse. Dette nye shank-alternativet passer til enhver veggtykkelse. Hvis du har veggtykkelser som er mindre enn 80 mm tykke, kan du bruke de medfølgende skruene som har "snap off"-punkter slik at du enkelt kan kutte skruene ned til ønsket lengde. Hvis imidlertid veggen er tykkere enn 80 mm, kan du enkelt kjøpe treskruer fra jernvarehandelen og skru shank-settet til veggen din. Hvis underlaget er fast nok, trenger du kanskje ikke engang å gå gjennom hele veggen, så en vanlig 30 mm lang skrue kan være alt som er nødvendig.

SPESIFIKASJONER

Slangediameter: Passer til enhver EVABarrier slange med 8 mm utvendig dimensjon.
Mutter og skruedeksel: 304 rustfritt stål
O-ringmateriale: Dobbel O-ring Silikon/EPDM kombinasjon
Plastmateriale: POK
Temp-range: -10°C - 100°C
Maks trykk: 10 bar (150psi)

Teknisk info


Tilbehør
Alternativer
Support
Kundeanmeldelser