Java Noir Coffee Stout Allgrain Ølsett Kaffe er ikke inkludert Java Noir Coffee Stout Allgrain Ølsett Kaffe er ikke inkludert

Java Noir Coffee Stout Allgrain Ølsett

Kaffe er ikke inkludert

Varenr:111296

En fyldig og velkomponert stout utviklet for bruk sammen med kaffe. Dette ølsettet inneholder ingrediensene du trenger til selve bryggingen – kaffe er ikke inkludert, slik at du kan bruke akkurat den kaffen du foretrekker. Oppskriften er tilrettelagt for at smak og aroma fra kaffe skal integreres godt i ølet.

Som et forslag: Tilsett ca. 200 g grovkvernet, mørkbrent kaffe, gjerne en variant med toner av sjokolade, karamell eller vanilje. Mengde og type kaffe kan justeres etter ønsket intensitet.

Kjøp Java Noir etiketter til flaske og boks her!

319,-Tilbudspris
399,-Ordinær pris
-+
Ubekreftet leveringsdato: 19.12.25
Send meg mail når varen er på lager
BeskrivelseTeknisk infoTilbehørAlternativerSupportKundeanmeldelser
Beskrivelse

En fyldig velkomponert stout nøye tilrettelagt for en god dose av din favorittkaffe! Dette ølsettet inneholder ingrediensene du trenger til selve bryggingen – kaffe er ikke inkludert, slik at du kan bruke akkurat den kaffen du foretrekker. Oppskriften er tilrettelagt for at smak og aroma fra kaffe skal integreres godt i ølet.

Som et forslag: Tilsett ca. 200 g grovkvernet, mørkbrent kaffe, gjerne en variant med toner av sjokolade, karamell eller vanilje. Mengde og type kaffe kan justeres etter ønsket intensitet.

  1. Brygging og gjæring som vanlig.
  2. Ha kaffen i en humlepose som lukkes ved å knyte igjen endene. Pass på å bruke en pose som er stor nok til at kaffen kan bevege seg litt i posen. (Pose er inkludert i ølsettet)
  3. Tilsett humleposen med kaffen rett i gjæringskaret 2 dager før tapping.
  4. En dag gjæringstemperatur og en dag kaldt, dersom man har mulighet til å cold-crashe ølet før tapping.

Ølsettet er beregnet for 20L til gjæring.
I oppskriftsarket som følger med er det mulig å klippe ut label ferdig laget for Bishop Tap Handle!

Stil: Outmeal Stout og Andre tilsetninger
Alkoholprosent: ca. 7%. Forventet OG: ca. 1.066. FG: ca 1.013
IBU: ca. 74 – Høy bitterhet. Farge: 95 EBC - Rødsort/brunsort

Innholder 6,35 kg knust malt:

Malt: Pilsner malt, Havre malt, Caramel 100, Coffee malt, Dextrin, Roasted Barley, Biscuit, Chocolate, Lightly Peated.
Humle: Columbus, Cascade og Centennial
Gjær: Fermentis US-05
Annet: Humlepose for kaffe medfølger

Meskes på 67°C i 60 minutter. Kokes i 60 minutter. Humlen tilsettes i henhold til beskrivelse på humleposene.
Gjæres på ca. 20°C.

Tilsett 6g sukker pr liter øl når ølet settes på flaske, og la karbonere ved 20-28°C i ca 14 dager før settes kjølig.
CO2 volum på fat: ca 2,4 - Se kullsyretabell her

 

Link til detaljert beskrivelse og veilledning, A4 utskriftsformat 
Link til oppskriften i Brewfather

 

Teknisk info

Produktinformasjon

Bruksområde Øl
Volum 20 liter


Tilbehør
Alternativer
Support
Kundeanmeldelser