Dry Irish Stout allgrain ølsett Dry Irish Stout allgrain ølsett

Dry Irish Stout allgrain ølsett

oppskrift fra David Heath

Varenr:106138

Utviklet i samarbeid med David Heath, kjent for sine klassiske oppskrifter og grundige bryggemetoder. Denne oppskriften er basert på tradisjonell Dry Irish Stout, slik stilen er kjent fra irske bryggerier som Guinness og Murphy's. Mørke malttyper gir farge og karakter, med fokus på et tørt og balansert uttrykk.

Kjøp Dry Irish Stout etiketter til flaske og boks her!

419,-
-+
20+på lager

BeskrivelseTeknisk infoTilbehørAlternativerSupportKundeanmeldelser
Beskrivelse

Utviklet i samarbeid med David Heath, kjent for sine klassiske oppskrifter og grundige bryggemetoder. Denne oppskriften er basert på tradisjonell Dry Irish Stout, slik stilen er kjent fra irske bryggerier som Guinness og Murphy's. Mørke malttyper gir farge og karakter, med fokus på et tørt og balansert uttrykk.

 

Ølsettet er beregnet for 20L til gjæring.
I oppskriftsarket som følger med er det mulig å klippe ut label ferdig laget for Bishop Tap Handle!

Stil: Dry Stout
Alkoholprosent: ca. 4,1%. Forventet OG: ca. 1.042. FG: ca 1.011
IBU: ca. 36 – middels bitter. Farge: 85 EBC - sort

Innholder 4,4 kg knust malt:

Malt: Maris Otter, Barley Flakes, Roasted Barley, Carafa Special III, Carawheat
Humle: Magnum, East Kent Goldings
Gjær: Lallemand Nottingham

Meskes på 65°C i 60 minutter. Kokes i 60 minutter. Humlen tilsettes i henhold til beskrivelse på humleposene.
Gjæres på ca. 20°C.

Tilsett 6g sukker pr liter øl når ølet settes på flaske, og la karbonere ved 20-28°C i ca 14 dager før settes kjølig.
CO2 volum på fat: ca 2,4 - Se kullsyretabell her

 

Link til detaljert beskrivelse og veilledning, A4 utskriftsformat 
Link til oppskriften i Brewfather

 

Teknisk info

Produktinformasjon

Bruksområde Øl
Volum 20 liter


Tilbehør
Alternativer
Support
Kundeanmeldelser
Gjennomsnittlig vurdering:
(1)