Dette vinsettet er basert på druekonsentrat av chardonnay og semillon og inneholder ingrediensene som trengs for gjæring, klaring og stabilisering. Oppskriften i Beaverdale-serien er utviklet for å gi et stiltypisk uttrykk slik disse hvitvinsdruene tradisjonelt kombineres.
Sémillon er mest kjent for sitt bidrag til franske Bordeaux-blandinger. Den har ofte aromaer av sitrusfrukter, honning, aprikos og blomster. Smaken kan være fyldig med en mild syre og lett nøtteaktig karakter.
Inneholder:
- 7kg druemostkonsentrat
- Vingjær
- Klarningsmiddel
- Stabiliseringsmiddel
- Eik
- Instruks på engelsk
The House of Beaverdale
I 1988 begynte The House of Beaverdal å produsere ren druejuice konsentrat av så høy kvalitet at det gav mulighet til folk å lage sitt eget utvalg av vin helt selv, som kunne måle seg med kvaliteten med profesjonelt produserte vinene fra verdensberømte vinprodusenter.
For å kunne opprettholde dette søker vi kontinuerlig etter produkter som vil forbedre utvalget ytterligere. Vi leter stadig etter måter å forbedre kvaliteten, ved å bruke druer av høyere kvalitet. Nå bruker vi druejuice fra land som Italia, Spania, California, Chile og Argentina, bare for å nevne noen.
The House of Beaverdale bruker kun ren druejuice, og det er derfor denne vinen tåler lagring veldig godt. Vi er overbevist om at innen 1 uke så vil du ha et veldig godt resultat. Men om du har mulighet til å lagre noen flasker av det du lager, vil du bli overrasket over forbedringen som modningsprosessen har på vinen din.