Vinutstyr

Vinsett

Flasker
og oppbevaring

Lag skikkelig god vin selv!

Nå er det enklere enn noen gang å komme i gang med vinlegging. Med vinsettene fra Winexpert har vi endelig råvarer som sikrer et ordentlig godt resultat! Settene inneholder en detaljert oppskrift, og det skal mye til for å mislykkes. Utvalget er stort, og man vil fort kjenne igjen noen av sine favorittdruer i sortimentet.

Se vår startpakke inkludert et vinsett dersom du er klar for å komme i gang med vin. Her får du med det mest nødvendige, og nok bag-in-box vinposer til en runde med vinlegging. Velg selv hvilket vinsett du ønsker med i pakken!

 

Forskjellen på vinseriene fra Winexpert

Fra leverandøren Winexpert har vi inne 4 forskjellige vinserier. Alle seriene gir deg 23 liter med god vin, som blir ca 30 stk 750ml flasker, eller ca 8 stk 3 liters bag in box (alternativt kan du også kombinere med 5 liters bag in box).

On the House er inngangsserien til Winexpert og er den rimeligste serien. Den er perfekt for alle som ønsker å lage raske, lette til middels fyldige viner. I ett sett får du med 6 liter druekonsentrat og gir deg en fin husvin som du kan nyte etter 4 uker. Den kan også med fordel lagres lengre.

Classic gir et resultat med høyere kvalitet. Den har også fordelen av å bli ferdig på like kort tid som On the House, på kun 4 uker. Disse settene inneholder 8 liter med konsentrat som gir deg en fantastisk god vin.

Reserve er Premiumserien til Winexpert. Her har du drueekstrakt som er skånsomt konsentrert ned til 10 liter. Dette settet gir mer kropp, smak og aroma enn Classic, og er et ypperlig sett om du ønsker et sett som er rikt og komplekst. Vinen er klar til tapping etter 4-6 uker, og kan med fordel lagres.

Private Reserve inneholder druemost fra noen av verdens ledende vindistrikter! Her får man levert det høyeste nivået av håndverk som gir et resultat som du virkelig kan være stolt av!  Dette settet inneholder hele 14 liter med konsentrat, og gir deg resultatet etter 6-8 uker.

Her finner du alle våre vinsett fra Winexpert

Se også vårt store utvalg av:

Øl- og Cider-sett

Meld deg på nyhetsbrev

Motta råd og tips, nyheter og gode tilbud!