Meat Church Holy Voodoo 397g

Meat Church Holy Voodoo 397g

Cajun-kick med Texas jalapeño-spark!

Varenr:107661
Holy Voodoo er flott på fjærkre, ribbe, grønnsaker og mer. Den er fantastisk på både stekte og røkte kalkuner. Meat Church-ambassadører har allerede vunnet ribbe- og kyllingkonkurranser med denne krydderblandingen også. Dette krydrede rubbet har en Cajun-innflytelse og et Texas jalapeño-spark! Flott for fjærkre, svinekjøtt, grønnsaker og mer!
249,-
-+
20+på lager
BeskrivelseTeknisk infoTilbehørAlternativerSupportKundeanmeldelser
Beskrivelse

Matt fra Meat Church har lenge vært påvirket av Cajun-matlaging, og det er her denne krydderblandingen har sine røtter. Den er mer krydret enn mange av Meat Churchs eksisterende søte BBQ-krydderblandinger, og den har også en flott ettersmak av varme takket være Matt's signatur jalapeño. Holy Voodoo er flott på fjærkre, ribbe, grønnsaker og mer. Den er fantastisk på både stekte og røkte kalkuner. Meat Church-ambassadører har allerede vunnet ribbe- og kyllingkonkurranser med denne krydderblandingen også. Dette krydrede rubbet har en Cajun-innflytelse og et Texas jalapeño-spark! Flott for fjærkre, svinekjøtt, grønnsaker og mer!

Ingredienser: Salt, sukker, brunt sukker, krydder inkludert paprika, tørket hvitløk, tørket jalapeño, mononatriumglutamat, tørket løk & rapsolje. Glutenfri.

Teknisk info


Tilbehør
Alternativer
Support
Kundeanmeldelser