Meathead's Amazing Smoked Red Meat Dry Brine 276g

Smoked Red Meat Dry Brine 276g

Meathead's Amazing

Varenr:108396
Utforsk Meatheads røykfylte Cow Crust-oppskrift, perfekt for å gi en dyp smak og saftighet til biffer, brisket, oksesteker og mer. MSG-fri, Non-GMO, Kosher Pareve og laget i USA. Ideell for familier, med muligheter for å tilsette ekstra krydder.
279,-
-+
19på lager
BeskrivelseTeknisk infoAlternativerSupportKundeanmeldelser
Beskrivelse

Denne røykfylte variasjonen av Meatheads Cow Crust-oppskrift tar den til et nytt nivå. Strø over en spiseskje per halvkilo kjøtt to timer eller mer før matlaging. Kalt "tørrlake", blir saltet vått, ioniserer, blir til en lake og trenger sakte dypt inn, forbedrer smak og saftighet mens det bygger en fin skorpeaktig "bark" på overflaten. Strø litt på ved bordet også!

Den er perfekt for biffer, brisket, oksesteker, okseribber, burgere, lam, hjort, and og gås. Det er ikke for sterkt for barn, men hvis du vil ha det sterkt, kan du tilsette chiliflak eller røykfylt chipotle. Rist før bruk.

MSG-fri, Non-GMO, Kosher Pareve og laget i USA.

Ingredienser:
Røykfylt havsalt, krydder inkludert sort pepper, dehydrert hvitløk og løk, ancho chilipepper, brunt sukker, røkt paprika, naturlig røyksmak, kaffe, timian og chipotle chilipepper.

Teknisk info


Alternativer
Support
Kundeanmeldelser