Nukatap er siste generasjon tappekraner fra anerkjente Kegland. Her har Kegland virkelig gått gjennom hver minste detalj for å oppnå et resultat som plasserer tappekranene langt over det som til nå har vært tilgjengelig på markedet! 

Nukatap er designet slik at det forsegles helt foran i tappekranen. Dette bidrar til å holde bakterier og villgjær utenfor, og gjør også at kranen er mye mindre utsatt for inntørking, i motsetning til kraner der lukkemekanismen sitter lengre bak i kranen.

Tappekranene har et munnstykke som kan skiftes ut med en rekke spennende tilbehørsprodukter, som for eksempel Stout Spout som kremer opp ølet litt ekstra ved tapping, eller Ball Lock Post, som gjør at du kan koble til ball lock rett på tappekranen. Veldig praktisk dersom man ofte fyller fra større fat til mindre, som f.eks 5L mini-keg.

Tappekraner i rustfritt stål:

Vi leverer tappekraner fra Nukatap med og uten skumkontroll.
Klikk på produktene for å lese mer om forskjellen på disse.
 

Håndtak til tappekran:

Merk at tappekranene leveres uten håndtak. Vi har et lite utvalg av håndtak slik at du kan velge det du liker best.

Shank for tappekran:

Shank er den delen som benyttes som gjennomføring i tappetårn, plate, kjøleskapsdør eller hva du måtte ønske. De fleste shankene våre leveres nå med DuoTight kobling for enklere tilkobling av ølslange.

Tappetårn:

Tappetårn i forskjellige størrelser og farger. Husk shank for tappetårn!

Tilbehør og reservedeler:

Spesielle munnstykker, selvlukkende fjær, reservepakninger og masse mer

Kjøleskap med tappekraner:

 

Meld deg på nyhetsbrev

Motta råd og tips, nyheter og gode tilbud!