Glutenfri American Pale Ale ekstraktsett

Glutenfri American Pale Ale ekstraktsett

Med tørrhumle. Glutenfri.

Varenr:101717
Glutenfri American Pale Ale Ekstraktsett
Dette er et ekstraktsett hvor innholdet er behandlet slik at resultatet blir glutenfritt.

OBS: Trenger i tillegg  Dextrose for å oppnå ønsket alkoholnivå.
379,-
-+
13på lager
BeskrivelseTeknisk infoTilbehørAlternativerSupportKundeanmeldelser
Beskrivelse

Dette er et ekstraktsett hvor innholdet er behandlet slik at resultatet blir glutenfritt.
Fruktig balansert mellom humle og maltpreg. Humlet med Columbus og Cluster.

Antall liter ferdig produkt: ca 23 liter
Alkoholprosent: ca 4,6%
Bitterhet: 3/5
IBU: 26-32
Farge: Tåkete rav
Gjær: M44 US West Coast
Anbefalt gjæringstemperatur: 18-22°C
Estimert SG*: 1.011
Tørrhumle: Columbus, Cluster

 *Estimert SG; oppgitt mål for mengde restsukker (Specific Gravity, målt med hydrometer når ferdig utgjæret. Omtales også som FG = Final Gravity). SG-verdiene finnes her: https://mangrovejacks.com/pages/sg-readings

 

Posen settet kommer i består av 2 adskilte lommer som inneholder det flytende konsentrat samt tørrgjær og de øvrige tilsetningsstoffene.

Til dette ekstraktsettet vil du i tillegg trenge 600g dextrose (druesukker) for å oppnå ønsket alkoholprosent.


Det anbefales å rehydrere tørrgjæren før bruk. Kok opp ca 1 dl vann til 1 pakke gjær. Deretter avkjøles vannet til ca den anbefalte gjæringstemperaturen. Dryss i den tempererte tørrgjæren, la stå i ca 10 minutter. Benytt en desinfisert skje til å røre ut gjæren. La gjæren stå i ytterligere 10 minutter. Deretter er den klar til bruk.

 

Klikk her for å lese en oversatt versjon av fremgangsmåten for å lage øl av ekstrakt:
se også https://cdn.shopify.com/s/files/1/0195/8620/files/V3_MJ_GENERIC_INST_HR.pdf  

Teknisk info

Produktinformasjon

Volum 23 liter


Tilbehør
Alternativer
Support
Kundeanmeldelser
10619