New Zealand Hoppy Pilsner

New Zealand Hoppy Pilsner ekstraktsett

Med tørrhumle

Varenr:101749
New Zealand Hoppy Pilsner Ekstraktsett

New Zealand er ledende i verden på brygging av hoppy pilsner, og dette er intet unntak. Crispy og tørr med clean varende bitterhet som oppfattes forfriskende. Tørrhumlet med Riwaka for å gi et klassisk grapefrukt og citrus preg.

OBS: Trenger i tillegg  Dextrose eller Flytende Maltekstrakt for å oppnå ønsket alkoholnivå.
399,-
-+
17på lager
BeskrivelseTeknisk infoTilbehørAlternativerSupportKundeanmeldelser
Beskrivelse

New Zealand Hoppy Pilsner

New Zealand er ledende i verden på brygging av hoppy pilsner, og dette er intet unntak. Crispy og tørr med clean varende bitterhet som oppfattes forfriskende. Tørrhumlet med Riwaka for å gi et klassisk grapefrukt og citrus preg.


Antall liter ferdig produkt: ca 23 liter
Alkoholprosent: ca 4,7%
Bitterhet: 3/5
IBU: 28-36
Farge: Gylden
Gjær: M54 Californian Lager 10g
Anbefalt gjæringstemperatur: 15-20°C
Estimert SG*: 1.008
Humle: Riwaka

*Estimert SG; oppgitt mål for mengde restsukker (Specific Gravity, målt med hydrometer når ferdig utgjæret. Omtales også som FG = Final Gravity). SG-verdiene finnes her: https://mangrovejacks.com/pages/sg-readings

 

Posen settet kommer i består av 2 adskilte lommer som inneholder det flytende konsentrat samt tørrgjær og de øvrige tilsetningsstoffene.

 

Til dette ekstraktsettet vil du i tillegg trenge 1,2 kg Pure Liquid Malt Extract, eller 1 kg dextrose (druesukker) for å oppnå ønsket alkoholprosent.

Nyhet: Beer Enhancer 1 kan brukes sammen med ølsettene fra Mangrove Jack's for å få en renere maltsmak og et bedre resultat, enn ved bruk av dextrose/glukose.
Beer enhancer består av en blanding av maltekstrakt, fruktose- og glukosesirup.

Klikk her for å lese en oversatt versjon av fremgangsmåten for å lage øl av ekstrakt:
se også https://cdn.shopify.com/s/files/1/0195/8620/files/V3_MJ_GENERIC_INST_HR.pdf  

 

Teknisk info

Produktinformasjon

Volum 23 liter


Tilbehør
Alternativer
Support
Kundeanmeldelser
Gjennomsnittlig vurdering:
(4)
10821