Grenache Shiraz Mourvèdre vinsett for 23L rødvin (ca 30 vinflasker)

Grenache Shiraz Mourvèdre, Classic vin

for 23L rødvin (Classic)

Varenr:103416
Blandingen av disse tre druene er en klassiker med opprinnelse i Sør-Frankrike der Côtes du Rhone og Châteauneuf-du-Pape fokuserer på disse variantene.

Denne vinen inneholder noter av bjørnebær, mørk sjokolade og krydder. 

Classic er en serie vinsatser fra Winexpert som gir et resultat av høy kvalitet. De har også den fordelen at de blir ferdig på kortere tid sammenlignet med lignende vinsatser. Druemosten er forsiktig konsentrert ned til 8 liter.

Tidligere het Classic serien World Wineyard.
949,-
-+
1på lager
BeskrivelseTeknisk infoTilbehørAlternativerSupportKundeanmeldelser
Beskrivelse

Blandingen av disse tre druene er en klassiker med opprinnelse i Sør-Frankrike der Côtes du Rhone og Châteauneuf-du-Pape fokuserer på disse variantene.

Denne vinen inneholder noter av bjørnebær, mørk sjokolade og krydder.

Sødme: 0/10
Fylde: 4/5
Eik: 3/3

Vinsatsen inneholder:
• 8 liter druemostkonsentrat
• Eik
• Vingjær
• Klarningsmiddel
• Stabiliseringsmiddel
• Instruks på engelsk og fransk

Shiraz er navnet som anvendes i bl.a Australia, Sør-Afrika og Chile på druen som stammer fra sør for Rhônedalen i Frankrike, der den gir de store klassiske vinene Côte-Rôtie og Hermitage. Dette er en av de store duetypene, og de beste vinene kan lagres og utvikles i flere tiår.

Grenache er en kjent drue som brukes til vin. Druen har sannsynligvis sin opprinnelse fra Spania eller Sardinia, men den dyrkes også i de sørlige delene av Frankrike. Det finnes også områder i Australia, og i Sør-Afrika der denne druen blir dyrket og presset til vin, men det er sjelden å finne den i ren form. Som tilsetning med andre sorter er den svært vanlig.

Mourvèdre (også kjent som Mataro eller Monastrell) er en rødvinsdrue som blir dyrket i hele verden. I tillegg til å bli mye brukt i rødviner er Mourvèdre et fremtredende tilskudd i "GSM"(Granache, Syrah og Mourvèdre) blandinger. Brukes også til å lage rosé og portvin.

Classic er en serie vinsatser fra Winexpert som gir et resultat av høy kvalitet. De har også den fordelen at de blir ferdig på kortere tid sammenlignet med lignende vinsatser. Druemosten er forsiktig konsentrert ned til 8 liter.

Classic inneholder 8 kg druemostkonsentrat. Dette gir opptil 30 flasker etter 4 uker. Vinen er da drikkeklar, men kan gjerne lagres litt lengre for modning.

 

 Les mer om vinsettene og fremgangsmåten her

 

Teknisk info

Produktinformasjon

Volum 23 liter
Vinserie Classic
Vin-type Rødvin
Land / område Australia
Råstoff
  • Grenache
  • Mourvèdre
  • Shiraz


Tilbehør
Alternativer
Support
Kundeanmeldelser
Gjennomsnittlig vurdering:
(1)
Glenn14.04.2021Upassende?
Grenache Shiraz Mourvèdre, Classic vinfor 23L rødvin (Classic)Kjøpte denne hos Ølbrygging i slutten av Februar 2021. Ble veldig overrasket over resultatet og kommer til å sette denne vinen flere ganger. Bekjente som har smakt på denne vinen kom med en klar oppfordring om å lage mer .
26947