Australian Shiraz reserve vinsett

Australian Shiraz Reserve vinsett

for 23L rødvin (Australian)

Varenr:104143
Dette vinsettet er basert på druekonsentrat av shiraz fra Australia og inneholder ingrediensene som trengs for gjæring, klaring og stabilisering. Oppskriften er utviklet for å gi et stiltypisk uttrykk slik man forbinder med denne etablerte rødvinsdruen.
1 449,-
-+
6på lager

BeskrivelseTeknisk infoTilbehørAlternativerSupportKundeanmeldelser
Beskrivelse

Dette vinsettet er basert på druekonsentrat av shiraz fra Australia og inneholder ingrediensene som trengs for gjæring, klaring og stabilisering. Oppskriften er utviklet for å gi et stiltypisk uttrykk slik man forbinder med denne etablerte rødvinsdruen.

Sødme: 0/10
Fylde: 5/5
Eik: 2/3

Alc: 13,5%

Vinsatsen inneholder:
• 10 liter druemostkonsentrat
• Eik
• Vingjær
• Klarningsmiddel
• Stabiliseringsmiddel
• Instruks på engelsk og fransk

Shiraz er navnet som anvendes i bl.a Australia, Sør-Afrika og Chile på druen som stammer fra sør for Rhônedalen i Frankrike, der den gir de store klassiske vinene Côte-Rôtie og Hermitage. Dette er en av de store duetypene, og de beste vinene kan lagres og utvikles i flere tiår.

Opplev tilfredstillelsen av å lage vin med hjelp av vinsettene fra Winexpert sin premium-serie Reserve. Drueekstrakten er skånsomt konsentrert ned til 10 liter.

Reserve inneholder 12 kg druemostkonsentrat. Gir opptil 30 flasker etter 6 uker. Vinen er da drikkeklar, men kan gjerne lagres litt lengre for modning.

 

 Les mer om vinsettene og fremgangsmåten her

 

Teknisk info

Produktinformasjon

Bruksområde Vin
Vinserie Reserve
Vin-type Rødvin
Land / område Australia
Råstoff Shiraz
Volum 23 liter


Tilbehør
Alternativer
Support
Kundeanmeldelser
Gjennomsnittlig vurdering:
(2)
Australian Shiraz Reserve vinsettfor 23L rødvin (Australian)Veldig god Rødvin. Rund og fin i smaken med en liten touch av eik. Kan anbefales.
Australian Shiraz Reserve vinsettfor 23L rødvin (Australian)Første inntrykk: Farlig god; smakt umodnet etter 7-8 uker fermentering på tappedag. Den var nåkk klar etter 6 uker, men vi var litt lat med tappeoperasjonen. Vi fikk til slutt 12 flasker, + 4 bag in box 3 litere. Totalt 21 liter. Endte på 13.4-13.5% alkohol, tilsvarende anvisningen her i instruksjonene. (husk å bruk alternativ ABV kalkulator som passer bedre måling av vin). God fylde med en gang, får et hint av lakrisrot. Men kan hende det er bjørnebær + eik som spiller oss et puss nå helt i starten. Gleder meg til å følge denne etter som den modnes!