Workhorse Pits 1969 Smoker, Raw Workhorse Pits 1969 Smoker, Raw Workhorse Pits 1969 Smoker, Raw Workhorse Pits 1969 Smoker, Raw Workhorse Pits 1969 Smoker, Raw Workhorse Pits 1969 Smoker, Raw Workhorse Pits 1969 Smoker, Raw

Workhorse Pits 1969 Smoker, Raw

Kompakt og kraftig offset BBQ-smoker

Varenr:106306

BBQ-smokeren «1969» er flaggskipet til Workhorse Pits. En massiv offset-smoker som rommer opptil 5 brisket på en gang! Nok plass til å fø et helt fotball lag.. og litt til!

«1969» har noen av de tykkeste stålveggene vi har sett på en smoker (0,95 cm). Dette sørger for en jevn og god varme i hele grillkammeret – time etter time.

47 900,-
-+
2på lager
BeskrivelseTeknisk infoTilbehørAlternativerSupportKundeanmeldelser
Beskrivelse

BBQ-smokeren «1969» er flaggskipet til Workhorse Pits. En massiv offset-smoker som rommer opptil 5 brisket på en gang! Nok plass til å fø et helt fotball lag.. og litt til!

«1969» har noen av de tykkeste stålveggene vi har sett på en smoker (0,95 cm). Dette sørger for en jevn og god varme i hele grillkammeret – time etter time.

«1969» kommer utstyrt med nedfellbar pipe, to termometer, og probe inngang med plass for opptil 6 måleprober for måling av kjernetemperatur.

Den kommer også med «The Cowboy Grill», som gjør fyringskammeret om til åpen grill hvor du kan frese maten direkte over glørne på høy temperatur.

«Because we all know cooking steaks over wood takes your cookout to a whole new level»

SPESIFIKASJONER

Grillflater

  • Grilkammer: 104cm x 48,9 cm
  • Fyringskammer: 62,2 x 48,9 cm
  • *Ekstrarist grillkammer: 95,7 cm x 36,2 cm
    (* EKSTRAUTSTYR)

Utvendige mål

  • Total lengde: 193 cm
  • Grillammer: 106,7 cm
  • Fyringskammer: 63,5 cm
  • Høyde inkl. pipe: 186,7m

    (144,2m m. pipe nedfelt)

Leveres med:

  • Cowboy firebox
  • 2 x Tel-Tru® Termometer
  • Fettoppsamler
  • Inngang for måleprober
  • Nedfellbar pipe
  • Underhylle til brensel
  • 15 cm hjul i stål

ABOUT THE 1969
The “1969” is our flagship offset smoker. Powerful, yet compact, this smoker can handle three briskets, accommodating your cooking needs for small backyard gatherings to competitive events. The “1969” features one of the thickest walls in the industry at nearly 3/8” (.344"), and boasts a significant amount of cooking space with two grates totalling 41” x 19.”

As proven successful for our sister company Primitive Pits, the 1969 is designed using computational fluid dynamics to ensure this unit burns extremely even.  The 1969 comes stock with a fold-down smoke stack, two thermometers, and a probe port for six wires to monitor your BBQ temperatures.

The Cowboy Grill is an economical, optional feature which allows you to use your firebox as a direct heat source - because we all know cooking steaks over wood takes your cookout to a whole new level. Additionally, if you would like to add a top pull-out rack for nearly twice the cooking space, it is available as an add-on as well, and comes with one additional thermometer.

The wagon package is a great addition to the backyard, as it allows you to pull your smoker over grass, gravel, etc.  The wagon package can be added to any of our smoker models.  The width of the wagon (across both tires) on the 1957 and 1969 is 37” and the width for the 1975 model is 39”.  Please note, we are not able to add the side cart option to the wagon build.

 

Teknisk info


Tilbehør
Alternativer
Support
Kundeanmeldelser
43423