Gluten Free Pale Ale - Ekstrakt ølsett - Ølbrygging

Gluten Free Pale Ale ekstraktsett

Mangrove Jack's Traditional Series

Varenr:100289

Gluten Free Pale Ale.

Dette er et ekstraktsett hvor innholdet er behandlet slik at resultatet blir glutenfritt, men som oppleves og smaker som en vanlig Pale Ale med moderat bitterhet.

OBS: Trenger i tillegg  Dextrose for å oppnå ønsket alkoholnivå.

349,-
-+
10på lager
BeskrivelseTeknisk infoTilbehørAlternativerSupportKundeanmeldelser
Beskrivelse

Gluten Free Pale Ale

Dette er et ekstraktsett hvor innholdet er behandlet slik at resultatet blir glutenfritt, men som oppleves og smaker som en vanlig Pale Ale med moderat bitterhet.

Antall liter ferdig produkt: ca 23 liter
Alkoholprosent: ca 4,4%
Bitterhet: 3/5
IBU: 22-28
Farge: Golden
Gjær: British Ale yeast, 5g
Anbefalt gjæringstemperatur: 20-25°C
Estimert SG*: 1.005

*Estimert SG; oppgitt mål for mengde restsukker (Specific Gravity, målt med hydrometer når ferdig utgjæret. Omtales også som FG = Final Gravity). SG-verdiene finnes her: https://mangrovejacks.com/pages/sg-readings

 

Til dette ekstraktsettet vil du i tillegg trenge 1 kg dextrose (druesukker) for å oppnå ønsket alkoholprosent.

Det anbefales å rehydrere tørrgjæren før bruk. Kok opp ca 1 dl vann til 1 pakke gjær. Deretter avkjøles vannet til ca den anbefalte gjæringstemperaturen. Dryss i den tempererte tørrgjæren, la stå i ca 10 minutter. Benytt en desinfisert skje til å røre ut gjæren. La gjæren stå i ytterligere 10 minutter. Deretter er den klar til bruk.

Klikk her for å lese en oversatt versjon av fremgangsmåten for å lage øl av ekstrakt:
se også https://cdn.shopify.com/s/files/1/0195/8620/files/V3_MJ_GENERIC_INST_HR.pdf  

Teknisk info

Produktinformasjon

Volum 23 liter


Tilbehør
Alternativer
Support
Kundeanmeldelser
1520