Chilean pinot noir vinsett for 23L rødvin (ca 30 vinflasker)

Pinot noir, Reserve vinsett

for 23L rødvin (Chile)

Varenr:103692

Chilean Pinot Noir vinsett fra Reserve-serien til Winexpert

Pinot Noir er en av de seks "edle druer". Pinot Noir er en av de originale 6 edle druene. Betraktes ofte som "dronningen" av de røde druene.
Vinen har en lys rubinfarge med delikate aromaer av bjørnebær og kirsebær. Lett til middels fyldig og smidig med frukt. Munnfølelsen er veldig elegant med myke tanniner, fløyelsstruktur og en subtil eikeavslutning.

Vinsettet gir ca 23 liter ferdig rødvin (30 vinflasker).

Tidligere het Reserve serien Selection.

1 399,-
-+
8på lager
BeskrivelseTeknisk infoTilbehørAlternativerSupportKundeanmeldelser
Beskrivelse

Pinot Noir er en av de seks "edle druer". California Pinot Noir skaper en varig smak i ganen og har en intens smak av moden drue og svart kirsebæraroma, med et et hint av kanel og mynte. Medium fyldig og rik, men ikke tung. Den er perfekt balansert med alkohol, syre og taniner som fungerer harmonisk.

Sødme: 0/10
Fylde: 3/5
Eik: 2/3

Vinsatsen inneholder:
• 10 liter druemostkonsentrat
• Eik
• Vingjær
• Klarningsmiddel
• Stabiliseringsmiddel
• Instruks på engelsk og fransk

Pinot noir er den klassiske druen for rød burgunder, og etter cabernet sauvignon verdens mest berømte drue for rødvin. Den har vanligvis mindre farge og tannin, og er mer fruktig og morsom som ung og utvikler seg raskere, men de beste vinene av pinot noir kan lagres og utvikles i mange år. Aromaene minner ofte om kirsebær, bringebær eller jordbær.

Opplev tilfredstillelsen av å lage vin med hjelp av vinsettene fra Winexpert sin premium-serie Reserve. Drueekstrakten er skånsomt konsentrert ned til 10 liter.

Reserve inneholder 12 kg druemostkonsentrat. Gir opptil 30 flasker etter 6 uker. Vinen er da drikkeklar, men kan gjerne lagres litt lengre for modning.

 

 Les mer om vinsettene og fremgangsmåten her

 

Teknisk info

Produktinformasjon

Volum 23 liter
Vinserie Reserve
Vin-type Rødvin
Land / område Chile
Råstoff Pinot Noir


Tilbehør
Alternativer
Support
Kundeanmeldelser
28552