Brisket

Det er mye histore bak det å lage brisket! Brisket blir ofte tatt opp som noe av det vanskeligste å få bra til, men også noe av det beste! 

Les mer her-->

Short Ribs

Også kalt Beef Ribs – forbered deg på en fantastisk matopplevelse! Short Ribs er kutt fra Storfe skulder eller bringe. De beste Short Ribs’ene er godt marmorerte og kommer fra unge dyr. 

Les mer her-->

Spareribs

En fantastisk god spareribs er ikke vanskelig å lage.
Bare bruk god tid på grillen, og du vil få en smaksopplevelse du sent vil glemme!

Les mer her-->

Beer Can Chicken

kylling på ølboks

Bruk av en ølboks som stativ for steking av kylling gir to nyttige effekter; kyllingen blir jevnt stekt og det tilføres damp fra ølet som bidrar til god smak og saftigere kjøtt. Og kanskje en tredje; det ser ganske så tøft ut!

Les mer her-->

Brine

Hemmeligheten som gir ekstra saftig kjøtt.

Har du også lurt på hvorfor kalkunene de presenterer i USA ser så saftige ut? Sannheten er at de som oftest selges ferdig «Brinet»!

Les mer her-->

Syltet rødløk

Syltet rødløk er søtlig og myke og passer veldig bra til grillmat og pizza. 
Det er i tillegg utrolig lett å lage selv!

Les mer her-->

Burnt Ends

Her viser vi hvordan du lager den supergode snacksen burnt ends, som er både sterke og søte.

Les mer her-->

Brokkolisalat

Denne crispy, litt salte og velsmakende salaten er supert tilbehør til grillmaten. Ingen koking av brokkolien skal til, kun litt steking av bacon.
Så er det bare å kutte og blande! Superenkelt! 

Les mer her-->

Varmrøkt laks og pastasalat

Laks med en mild røyksmak og godt krydder! Servert med pastasalat og grønn pesto! En deilig lett rett som du garantert vil falle for. 

Les mer her-->