Gjær er den viktigste bestanddelen for å gjøre vørter om til øl. Tørrgjær i posjonsposer på 10-12 gram er svært praktisk for oss hjemembryggere. Hos oss kan du også få mange av tørrgjærene i 500g pakker. Vi fører også fersk gjær som kommer i poser eller rør. Det anbefales å oppbevare gjæren i kjøleskapet frem til du skal bruke den. 

 

Gjær inndeles gjerne i undergjæret, dvs gjær som brenyttes til pilsner- og lager-øl. Slike øl skal gjerne gjæres kaldt, rundt 12 grader. Og overgjæret, som betyr øl som skal gjæres varmere, normalt fra 17 grader og oppover, ev og til så høyt som nesten 30 grader. Gjæring på feil temperatur kan gi usmaker, så det anbefales at du sjekker anbefalt gjæringstemperatur.

Sortèr på:
Sortèr på:
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.